Blog

 • OneMovement App

  Hoe optimaal gebruikmaken van de OneMovement app?

  Lees meer
 • Freerunning workshop op scholen

  Freerunning workshop op scholen Elke week geven we freerunlessen voor al o...

  Lees meer
 • Freerunnen met Sinterklaas in Barendrecht

  OneMovement helpt sinterklaas met coole tricks in Barendrecht

  Lees meer
Archief

Freerunning in Pendrecht

Geplaatst op 05-06-2020

Tijdens de coronacrisis hebben de lessen stilgestaan en konden we niet verder met het uitbouwen van de freerunclub. Gelukkig zijn er ook positieve dingen gebeurd. OneMovement krijgt namelijk een nieuwe locatie in Pendrecht! Op deze locatie werden freerunlessen gegeven door Dansh Freerun, echter stoppen zij met het aanbieden van de lessen. Ze hebben OneMovement gevraagd om de lessen op te pakken, zodat de kids daar niet opeens moeten stoppen met freerunnen. Dansh Freerun zal zich focussen op een andere urbansport: BMX. Dit is ook een hele toffe sport en een goeie combinatie met freerunning. Check de website voor BMX lessen in Rotterdam

Verschillende locaties

OneMovement telt nu 5 verschillende locaties waar kinderen kunnen leren freerunnen; Krimpen, Oud-Mathenesse, Hillegersberg-Schiebroek, IJsselmonde en Pendrecht (Klik hier voor het overzicht). Wij willen zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid geven om te freerunnen. Voor veel ouders/kinderen is het niet mogelijk om ver te reizen om freerunlessen te volgen, daarom proberen wij het zo laagdrempelig mogelijk te maken door verschillende locaties in Rotterdam te creeën waar kinderen kunnen freerunnen. De sport freerunning wordt steeds populairder, veel kinderen volgen youtubers die filmpjes maken over freerunning, parkour of trampoline. Ze willen dit ook leren, maar hebben geen plek waar ze dit kunnen leren. 

School sportvereniging

De freerunlessen in Pendrecht zullen worden gegeven in samenwerking met de school sportvereniging. Dit is een concept om te ontdekken welke sport er echt bij jou past. Kinderen kunnen proeftrainingen volgen bij verschillende sporten en als er een sport tussen zit die ze willen gaan beoefenen, kunnen ze lid worden van de vereniging. Dit gaat altijd in samenwerking met de omliggende scholen. Ik vind dit een mooi concept, omdat er vaak veel kinderen zijn die op deze manier gaan sporten, terwijl ze dit anders niet zouden doen. De gymdocenten betrekken alle kinderen en helpen de ouders met het aanmelden of het aanvragen van het jeugdsportfonds

De lessen

Normaal gesproken worden de lessen in de gymzaal aan de krabbendijkstraat gegeven. Door de coronacrisis is het nog niet toegestaan om binnen te sporten. Hierdoor worden de lessen buiten gegeven. De start- en eindlocatie is wel bij de gymzaal. De lessen worden weer binnen gegeven, als het weer is toegestaan. De freerunlessen zullen worden gegeven op de dinsdagmiddag. Na schooltijd kan je direct naar de freerunlocatie, de eerste groep start om 15:45-16:45 en de 2e groep 16:45-17:45. Er zijn 2 verchillende groepen. Een groep voor de onderbouw, leeftijd 7-9 en een groep voor de bovenbouw, leeftijd 10-12. De les zal worden gegeven door Jim van Nes.  Je kunt altijd langs komen voor een gratis proefles. U kunt zich hier aanmelden. 

Deel dit bericht:

Blog

 • OneMovement App

  Hoe optimaal gebruikmaken van de OneMovement app?

  Lees meer
 • Freerunning workshop op scholen

  Freerunning workshop op scholen Elke week geven we freerunlessen voor al o...

  Lees meer
 • Freerunnen met Sinterklaas in Barendrecht

  OneMovement helpt sinterklaas met coole tricks in Barendrecht

  Lees meer
Archief
 • OneMovement-Shop

  OneMovement-Shop

  Laat zien dat jij een freerunner bent in de freerunkleding van OneMovement!

  Check direct
 • Workshops

  Workshops

  OneMovement biedt verschillende workshops aan waar freerunning centraal staat.

  Check direct
 • Lessen

  Lessen

  Bij OneMovement is het mogelijk om elke week te komen trainen in een veilige indoor omgeving.

  Check direct
 • Kinderfeestjes

  Kinderfeestjes

  Is uw zoon of dochter jarig en wilt hij/zij een onvergetelijk feestje geven voor al zijn vrienden en vriendinnen?

  Check direct
 • Karin Lecarpentier

  "Onze zoon zelden zo in zijn element gezien als tijdens zijn allereerste freerunles"

  Karin Lecarpentier
 • Werken als een paard

  "De kinderen bewegen lekker veel en kunnen allemaal meedoen. Ze worden goed uitgedaagd om hun eigen mogelijkheden te ontdekken."

  Werken als een paard
 • Lesly Hoogelander

  "We waren onder de indruk van de enthousiaste en professionele manier van werken!"

  Lesly Hoogelander
 • Suzanne Rosloot-den Ouden

  " Parcours was uitdagend voor ze, en de begeleiding professioneel."

  Suzanne Rosloot-den Ouden
 • "Onze zoon vindt het super vet dat hij door Laurens steeds beter wordt en steeds meer tricks leert."

  Remko van der Bie
 • "Grote klasse hoe er leeftijd verzorgde workshops gegeven worden!"

  Wouter Tietge

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.