Blog

  • De freerunlessen gaan weer starten.

    Alle freerunlessen worden in maart 2021 buiten gegeven!

    Lees meer
  • Freerunning in Hillesluis

    Vanaf half maart gaan we starten met een nieuwe locatie in Hillesluis

    Lees meer
  • Nieuwe Lessen in Schiebroek

    We gaan starten met extra lessen in Schiebroek!

    Lees meer
Archief

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: OneMovement gevestigd aan de Kruisstraat 17, 2922XH in Krimpen aan den IJssel. KvK-inschrijfnummer 72789018 met BTW-nummer NL226909025B01. Voor vragen of contact kun je mailen met contact@onemovement.nl.

Waar we in deze privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast, dat we geen informatie vragen of opslaan die niet relevant zijn voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt OneMovement samen met derde partijen. Denk hierbij aan een websitebeheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar contact@onemovement.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Blog

  • De freerunlessen gaan weer starten.

    Alle freerunlessen worden in maart 2021 buiten gegeven!

    Lees meer
  • Freerunning in Hillesluis

    Vanaf half maart gaan we starten met een nieuwe locatie in Hillesluis

    Lees meer
  • Nieuwe Lessen in Schiebroek

    We gaan starten met extra lessen in Schiebroek!

    Lees meer
Archief
  • OneMovement-Shop

    OneMovement-Shop

    Laat zien dat jij een freerunner bent in de freerunkleding van OneMovement!

    Check direct
  • Workshops

    Workshops

    OneMovement biedt verschillende workshops aan waar freerunning centraal staat.

    Check direct
  • Lessen

    Lessen

    Bij OneMovement is het mogelijk om elke week te komen trainen in een veilige indoor omgeving.

    Check direct
  • Kinderfeestjes

    Kinderfeestjes

    Is uw zoon of dochter jarig en wilt hij/zij een onvergetelijk feestje geven voor al zijn vrienden en vriendinnen?

    Check direct
  • Karin Lecarpentier

    "Onze zoon zelden zo in zijn element gezien als tijdens zijn allereerste freerunles"

    Karin Lecarpentier
  • Werken als een paard

    "De kinderen bewegen lekker veel en kunnen allemaal meedoen. Ze worden goed uitgedaagd om hun eigen mogelijkheden te ontdekken."

    Werken als een paard
  • Lesly Hoogelander

    "We waren onder de indruk van de enthousiaste en professionele manier van werken!"

    Lesly Hoogelander
  • Suzanne Rosloot-den Ouden

    " Parcours was uitdagend voor ze, en de begeleiding professioneel."

    Suzanne Rosloot-den Ouden
  • "Onze zoon vindt het super vet dat hij door Laurens steeds beter wordt en steeds meer tricks leert."

    Remko van der Bie
  • "Grote klasse hoe er leeftijd verzorgde workshops gegeven worden!"

    Wouter Tietge

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.